informeer mij over Visma Severa
 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.
 

Onderscheidend in Severa is dat deze oplossing al bij het aanmaken van een verkooptraject automatisch rekening houdt met lopende projecten. Zo kunt u goede afspraken maken met uw klanten en kan uw bedrijf haar beloftes waarmaken.

 
Van CRM en projectmanagement tot facturatie, manage uw bedrijf van verkoop tot en met facturering met één gemakkelijke oplossing.

Consort Architects is een internationaal opererend fullservice architectenbureau uit Rotterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote logistieke bedrijfsgebouwen. Consort Architects gebruikt AccountView gekoppeld met projectsoftware Visma Severa. Qualified Controller Sonja Termijn is blij met deze oplossing: ‘Projectleiders kunnen meteen zien of de werken die gefactureerd zijn ook betaald worden.’

Wilgh QSE is specialist in het detacheren van veiligheidsadviseurs. De experts van Wilgh werken voor organisaties in de (petro)chemie, energie en zware industrie. Het bedrijf uit Woerden organiseert alle projecten met Visma Severa. Algemeen directeur Rick Huiskamp: 'Dankzij Severa is onze cashflow verbeterd.'

Visma Severa

Het systeem wat de hele workflow van uw organisatie ondersteunt

Wilt u met één gemakkelijke oplossing uw bedrijf managen van verkoop tot en met facturering? Severa is het gebruiksvriendelijke systeem wat zich laat inrichten naar uw werkwijze en biedt u realtime inzicht in voortgang, prognoses en resultaten. Zo krijgt u inzicht en houdt u grip op het resultaat.

 

Severa is de enige oplossing met online-CRM die gericht is op verkoopondersteuning van projectorganisaties. Uiteraard heeft uw verkoopteam volledig inzicht in de klantgegevens, -historie en de geplande activiteiten. Ook biedt het systeem overzichtelijk aan hoe de verkooppijplijn en de omzetprognose er uit zien.

 

 

Ondersteuning van

 • CRM en Sales management
 • Projectmanagement
 • Personeelsplanning
 • Automatische facturering
 • Realtime overzichten en prognoses

Belangrijkste voordelen

 • Efficiënter en effectiever verkopen
 • Projecten op tijd en binnen budget
 • Hogere bezettingsgraad
 • In minder tijd secuurder factureren
 • Slagvaardig sturen op actuele informatie

Soepele invoering

Alles wat u nodig hebt om het systeem te gebruiken is online toegankelijk via pc of iPad. Visma Severa is een online oplossing op basis van cloudcomputing. U hoeft dus geen installatie of aanpassingen aan servers of hardware uit te laten voeren.

De service van Severa is inclusief:

 • de betrouwbaarheid van high end hosting
 • de zekerheid van automatische back-ups
 • functionele periodieke updates
 • professionele klantenondersteuning

Een gecertificeerde Severa consultant ondersteunt u bij de setup en inrichting op basis van uw specifieke behoeften, zodat u meteen goed van start kunt.

CRM en Sales management

De krachtige CRM-oplossing van Visma Severa ondersteunt uw verkooporganisatie bij het halen van gestelde doelen en maakt uw verkoopinspanningen efficiënter en effectiever. De verkoopprognoses stellen u in staat de juiste prioriteiten te stellen en slagvaardig te werk te gaan.

Meer info over CRM

Projectmanagement en resourceplanning

Visma Severa ondersteunt projectmanagers en resourcemanagers bij het inrichten van projecten, plannen van taken, toewijzen van werk en het bijhouden van winstmarges en declarabiliteit. Met heldere overzichten, automatisch gegenereerde e-mails en effectieve signalering heeft de projectmanager in één oogopslag inzicht in de status van projecten en de bezettingsgraad van de resources.

Meer info over projectmanagement en resourceplanning

Urenregistratie en onkostenregistratie

Doordat Visma Severa alle drempels heeft weggenomen wordt het invoeren van afgewerkte taken, gewerkte uren, reiskosten en andere onkosten een gemakkelijke handeling die weinig tijd of moeite kost. Ook buiten het kantoor. Daarmee bent u verzekerd van actuele overzichten en realtime prognoses van planning, kosten en omzet.

Meer info over uren- en onkostenregistratie

Efficiënt en secuur factureringsproces 

Bespaar tot 80% tijd op uw factureringsproces met Visma Severa. Facturatie-gegevens worden automatisch samengesteld op basis van klant- en projectgegevens. Op het moment dat iets te factureren is, wordt het voor u klaargezet. U hoeft niets handmatig bij elkaar te zoeken. Na controle maakt u met een druk op de knop facturen aan. Dit scheelt veel tijd en u mist geen omzet meer.

Meer info over automatische facturering

Grip op alle bedrijfsprocessen met heldere rapportages

Betrouwbare rapportages op basis van actuele gegevens geven u grip op uw bedrijfsprocessen. Met de geïntegreerde rapportgenerator van Visma Severa krijgt u moeiteloos inzicht in de resultaten van uw bedrijfsactiviteiten. Met de rapportages maakt u effectief analyses, zodat u in staat bent de juiste acties te ondernemen.

Meer info over rapportage

Altijd veilig toegang via de cloud

Doordat de gehele Visma Severa-oplossing via de cloud beschikbaar is, bent u verlost van de problematiek rondom servers of hosting, updates en back-ups. Daarbij profiteren klanten van Visma Severa van gegevensbeveiliging en up-time van wereldklasse.

Meer info over de voordelen van cloudservice

 

Specialisme

Het implementeren van projectadministraties is een specialisme van About Software. Onze consultants zijn op het hoogste niveau gecertificeerd en hebben een uitgebreide praktijkervaring met een groot aantal projectadministraties, zowel in de profit als non-profit sector. Bent u benieuwd naar een oplossing voor uw specifieke situatie ? Bel ons op 070 - 7112255 voor het maken van een afspraak.

U kunt de folder downloaden door hier te klikken. Visma_Severa_-_de_alles-in-n-cloudoplossing.pdf

Partners

Het Laatste Nieuws

Nieuws van Visma

15 Jan 2018
Hoe kom je soepel en zonder teveel stress door de wettelijke controle heen?
12 Jan 2018
Opgeruimd staat netjes! Wist u dat uw werkplek invloed heeft op uw zakelijke uitstraling?
11 Jan 2018
De kans is groot dat jij net een nieuwjaarsborrel en een toespraak van je directeur achter de rug hebt. En zoniet, dan volgt die ongetwijfeld nog op korte termijn. Maar de boodschap voor het komend jaar komt bij lang bij alle medewerkers goed aan.

Vind Ons Op Facebook