Op elk moment inzicht in je projecten met Visma Projectmanagement

Met Visma Severa project management software kun je de status van alle projecten real-time bijhouden, van verkoop tot facturatie, en blijf je in controle. Maak offertes, breng je capaciteit in kaart, stroomlijn projecten, registreer uren en bespaar tijd op facturering. Meer dan 35.000 gebruikers en 1600 organisaties vertrouwen op de PSA Software van Visma Severa Projectmanagement. Door hetzelfde platform te gebruiken voor verkoop, projecten en facturering blijft de communicatie tussen teams soepel verlopen. 

Projectorganisaties kunnen nu sneller, betrouwbaarder en winstgevender werken

Visma Projectmanagement is speciaal ontwikkeld voor organisaties die projectmatig werken. Sleutelwoorden zijn overzicht, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zodat verkopers, projectmanagers, specialisten en de administratief verantwoordelijke zich volledig kunnen focussen op het succesvol realiseren van projecten.

 

Professional Services Automation Software (PSA) als ondersteuning van de besluitvorming

Visma Projectmanagement is Professional Services Software (PSA) en ontworpen om organisaties te helpen hun activiteiten te stroomlijnen. Het is de perfecte oplossing voor organisaties die hun projecten, middelen en financiën op één plaats willen beheren. Met Visma Projectmanagement kun je de voortgang van projecten real-time volgen en snel vaststellen waar de prestaties kunnen worden verbeterd. Het maakt ook het beheer van de financiën eenvoudiger met eenvoudige factureringsopties. Visma Projectmanagement is een uitstekende keuze voor elk bedrijf dat op zoek is naar meer efficiëntie en betere prestaties.

Severan työpöytä

Maak offertes, breng je capaciteit in kaart, stroomlijn projecten, registreer uren en bespaar tijd op facturering. Meer dan 35.000 gebruikers en 1600 organisaties vertrouwen op de PSA Software van Visma Severa.

 

Professional Services Automation Software (PSA) voor bureaus en professionele dienstverleners

Visma Projectmanagement is één van de meest gebruikte professional service automation software, waarbij klanten, projecten, uren en facturatie in één systeem zijn samengebracht.

CRM en sales 

Klanten, sales funnel, offertes, activiteiten, agenda 

Projectmanagement en supervisie

Resourcing en planning, prognoses en budgetten, task management, tarieven

Werktijd en onkostendeclaraties

Tijdschrijven, reiskosten, vakanties en afwezigheden

Rapportage en KPI’s

Klanten en projecten, diensten en eenheden, producten, medewerkers, prognoses

Facturering voor projecten en expertise

Werkuren, reizen en onkosten, inkoopfacturen, vaste posten, periodieke facturering, elektronische facturering

Koppeling naar financieel beheer en andere integraties

Verkoopfacturen, inkoopfacturen, werkuren, reiskostendeclaraties


Crm en sales managementCRM en Sales

De krachtige crm-oplossing van Visma Projectmanagement ondersteunt je verkooporganisatie bij het halen van gestelde doelen en maakt jouw verkoopinspanningen efficiënter en effectiever. De verkoopprognoses stellen je in staat de juiste prioriteiten te stellen en slagvaardig te werk te gaan.

Meer informatie over crm en sales management

Online projectmanagementProject Management

Visma Projectmanagement ondersteunt projectmanagers en resourcemanagers bij het inrichten van projecten, plannen van taken, toewijzen van werk en het bijhouden van winstmarges en declarabiliteit. Met heldere overzichten, automatisch gegenereerde e-mails en effectieve signalering heeft de projectmanager in één oogopslag inzicht in de status van projecten en de bezettingsgraad van de resources.

Meer informatie over online projectmanagement

   

Resourceplanning Resourceplanning

Het plannen van projecten is met Visma Projectmanagement kinderspel. Fasering, deadlines, urenbegrotingen en individuele activiteiten zijn in enkele kliks toegevoegd. Zo krijg je al een heel goed beeld van de bezetting en heb je projecten goed onder controle. Voor grotere organisaties (vanaf 50 medewerkers) is het prettig om er een extra dimensie aan toe te voegen. Voor de planners en resourcemanagers die een stap verder willen gaan, biedt Visma Severa geavanceerde resourceplanning.

Meer informatie over resourceplanning

Urenregistratie en onkostenregistratieUrenregistratie

Doordat Visma Projectmanagement alle drempels heeft weggenomen, wordt het invoeren van afgewerkte taken, gewerkte uren, reiskosten en andere onkosten een gemakkelijke handeling die weinig tijd of moeite kost. Ook buiten het kantoor. Daarmee ben je verzekerd van actuele overzichten en realtime prognoses van planning, kosten en omzet.

Meer informatie over uren- en onkostenregistratie

Efficiënt en secuur factureringsproces Facturering

Bespaar tot 80 % tijd op je factureringsproces met Visma Projectmanagement. Facturatiegegevens worden automatisch samengesteld op basis van klant- en projectgegevens. Op het moment dat een (deel van een) project te factureren is, worden deze gegevens voor je klaargezet. Je hoeft niets handmatig bij elkaar te zoeken. Na controle maak je met één druk op de knop facturen aan. Dit scheelt veel tijd en je mist geen omzet meer.

Meer informatie over automatische facturering

Grip op alle bedrijfsprocessen met heldere rapportages Rapportages

Betrouwbare rapportages op basis van actuele gegevens geven je grip op je bedrijfsprocessen. Met de geïntegreerde rapportgenerator van Visma Projectmanagement krijg je moeiteloos inzicht in de resultaten van je bedrijfsactiviteiten. Met de rapportages maak je effectief analyses, zodat je in staat bent de juiste acties te ondernemen.

Meer informatie over rapportages

 


Veilig in de cloudCloud

Visma Projectmanagement is geheel via de cloud beschikbaar, hierdoor ben je verlost van problematiek rondom hosting, updates en back-ups.

Meer informatie »

Gemakkelijk in gebruik

Gemakkelijk van start

De wijze waarop Visma Projectmanagement wordt ingericht, zorgt ervoor dat je uitstekend van start kunt. 

Meer informatie »


Tips van About

Hoe kom je als financial controller van een snelgroeiend internationaal bedrijf soepel en zonder teveel stress door de…

Blijf op de hoogte met de Visma Magazines!

Deze digitale magazines verschijnen elk twee keer per jaar en staan vol nieuws over onder meer de software, handige gebruikerstips en (online) trainingen, gratis whitepapers en video's waarin Visma-klanten uit verschillende branches vertellen over de diverse functionaliteit van software.

Overzichtspagina van de Visma Magazines