Over Visma Software download.png

Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking en ledenadministratie.

 

De Wereld efficienter maken door middel van software

Visma is een toonaangevend Europees cloudsoftwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij haar aanwezigheid in de hele Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, is Visma een van Europa’s toonaangevende softwarebedrijven.

Visma in Nederland

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit meer dan twintig bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloud- en softwareoplossingen. Kijk voor een compleet overzicht op visma.nl.

Over Visma internationaal

Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. We zijn actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 12.500 medewerkers, 1 miljoen klanten en een netto-omzet van ruim €1.741 miljoen in 2020, is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams.

Bekende Visma klanten

Bekende namen in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: Diergaarde Blijdorp Rotterdam, EYE Filmmuseum, World Press Photo, Het Concertgebouw, Xenos, IHC, Paradiso, SER en ABAB Accountants. 

Benieuwd naar meer referenties? Kijk dan eens op ons blog!


About Software

Wij hebben baat bij een innige relatie met onze klanten. Daarom kunt u bij ons verwachten dat er proactief wordt meegedacht door onze ervaren consultants waardoor u zeker bent van de meest optimale inrichting van uw Visma.net oplossing. Nog een reden dat u About Software met recht de Visma.net Specialist kunt noemen.

Tips van About

Hoe kom je als financial controller van een snelgroeiend internationaal bedrijf soepel en zonder teveel stress door de…

Blijf op de hoogte met de Visma Magazines!

Deze digitale magazines verschijnen elk twee keer per jaar en staan vol nieuws over onder meer de software, handige gebruikerstips en (online) trainingen, gratis whitepapers en video's waarin Visma-klanten uit verschillende branches vertellen over de diverse functionaliteit van software.

Overzichtspagina van de Visma Magazines