Welke AccountView-huurbundel past het beste bij u? 

Visma Software biedt verschillende mogelijkheden voor het huren van AccountView. Aan de hand van onderstaand schema kunt u snel bekijken welke AccountView-huurbundel voor u de juiste is. Een groot voordeel van huurbundels is dat u geen investering hoeft te doen om te starten met boekhoudsoftware. De basispakketten AccountView Solo, AccountView Team en AccountView Business kunnen bovendien op iedere pc of server worden gebruikt en tegen periodieke betaling worden afgerekend. Zo wordt een solide boekhoudpakket bereikbaar voor ieder type organisatie, van klein tot groot. 

Onderstaand schema geeft een indicatie van de bundel die waarschijnlijk het beste past bij uw situatie. Voor een uitgebreid advies kunt u altijd contact opnemen via 070 - 711 22 55 of info@aboutsoftware.nl.

Als hurende klant betaalt u een vast maandelijks bedrag, ongeacht of de software online of offline wordt gebruikt.

De basispakketten AccountView Solo, AccountView Team en AccountView Business kunt u met een huurbundel op iedere Windows PC en server gebruiken. AccountView huren betekent voor u géén initiële investering en simpelweg betalen voor de afgenomen bundel en het aantal gebruikers. De minimale contracttermijn is één jaar; u gaat dus geen langlopende verplichting aan.

Visma Software biedt een geschikte AccountView-huurbundel voor ieder type organisatie, klein of groot. Dit vergemakkelijkt uw keuze én zorgt voor een scherpe prijsstelling!

Financieel

De AccountView-huurbundels Financieel zijn de basis voor een complete financiële administratie. Met deze oplossing hebt u financiële grip dankzij de uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden. De basisversies Solo, Team en Business verschillen in het aantal gebruikers, het aantal administraties en de beschikbare functionaliteit.

Kies de meest geschikte uitvoering en ontdek wat AccountView voor uw organisatie kan betekenen

Partners

Het Laatste Nieuws

Nieuws van Visma

15 Jan 2018
Hoe kom je soepel en zonder teveel stress door de wettelijke controle heen?
12 Jan 2018
Opgeruimd staat netjes! Wist u dat uw werkplek invloed heeft op uw zakelijke uitstraling?
11 Jan 2018
De kans is groot dat jij net een nieuwjaarsborrel en een toespraak van je directeur achter de rug hebt. En zoniet, dan volgt die ongetwijfeld nog op korte termijn. Maar de boodschap voor het komend jaar komt bij lang bij alle medewerkers goed aan.

Vind Ons Op Facebook