Financiële administratie in AccountView

Uw financiële administratie is enorm belangrijk: u wilt op ieder moment inzicht hebben in uw cijfers en wilt er op kunnen vertrouwen dat het klopt. Dat weten accountants als geen ander. Niet voor niets voert de helft van de top-20 accountants de clientadministraties in AccountView! Mensen die AccountView nog nooit hebben gebruikt denken vaak dat het voeren van een administratie in ieder pakket gelijk is. De gebruikers van AccountView weten wel beter ! De snelheid en het gemak waarmee de administratie gevoerd kan worden geeft rust en zekerheid. Vraag het een gebruiker van AccountView!

Verschillende Uitvoeringen

About Software kan u van een gedegen advies voorzien bij het maken van de keuze welke versie van AccountView het beste bij uw organisatie past. Wanneer u de keuze voor AccountView heeft gemaakt kunt u de software installeren of door de specialisten van About Software laten installeren en implementeren. Ook een training behoort tot de mogelijkheden.

Zoekt u als kleine ondernemer een boekhoudprogramma dat eenvoudig in gebruik is, maar dat u wel alle functionaliteit en inzicht biedt? Bij Visma hebt u de keuze uit twee basisuitvoeringen: AccountView Team en AccountView Solo. Voor de middelgrote ondernemer heeft Visma de flexibele totaaloplossing AccountView Business. Alle uitvoeringen kunt u zowel in huis installeren op uw eigen server als online gebruiken. De uitvoeringen zijn uit te breiden met aanvullende modules van AccountView voor een totaaloplossing, toegesneden op uw specifieke bedrijfssituatie. Ook zijn er on-line en huurbundelaanbiedingen beschikbaar. In dat geval doet u geen eenmalige investering, maar betaalt u een vast per bedrag per maand.   

  • AccountView Solo

    AccountView Solo is hét pakket voor de zelfstandig ondernemer die zijn boekhouding in eigen hand wil nemen en op accountantskosten wil besparen. Het is eenvoudig uit te breiden met afzonderlijke modules voor telebankieren en facturering. Daardoor betaalt u alleen voor functionaliteit die u ook daadwerkelijk gebruikt.

  • AccountView Team

    AccountView Team is het pakket voor de organisatie die meer uit haar bedrijfsadministratie wil halen en inzicht wil krijgen in haar financiële situatie. Het kent standaard twee tot maximaal vijf gelijktijdig werkende gebruikers, waardoor deze basisuitvoering ideaal is voor de startende en snelgroeiende ondernemer.

  • AccountView Business

    AccountView Business is de flexibele totaaloplossing voor de middelgrote ondernemer en is de meest uitgebreide basisuitvoering van AccountView. Qua functionaliteit bouwt het voort op AccountView Team en Solo. Zo is AccountView Business uit te breiden met alle modules en kent het standaard vijf tot een onbeperkt aantal gelijktijdig werkende gebruikers. AccountView Business is de ideale basis voor de middelgrote onderneming die volledige integratie van en optimaal inzicht in haar bedrijfsprocessen wil.

Case

Panorama Mesdag werkt sinds jaren met AccountView. Lees hier de volledige case van Panorama Mesdag.


 informeer mij over AccountView Solo
 informeer mij over AccountView Team
 informeer mij over AccountView Business
 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.
 

Partners

Het Laatste Nieuws

Nieuws van Visma

15 Jan 2018
Hoe kom je soepel en zonder teveel stress door de wettelijke controle heen?
12 Jan 2018
Opgeruimd staat netjes! Wist u dat uw werkplek invloed heeft op uw zakelijke uitstraling?
11 Jan 2018
De kans is groot dat jij net een nieuwjaarsborrel en een toespraak van je directeur achter de rug hebt. En zoniet, dan volgt die ongetwijfeld nog op korte termijn. Maar de boodschap voor het komend jaar komt bij lang bij alle medewerkers goed aan.

Vind Ons Op Facebook