Vastgoedadministratie

About Software heeft een jarenlange ervaring met administraties van vastgoedbedrijven. Voordeel voor u is dat we maar een half woord nodig hebben om u goed te begrijpen. In samenwerking met Immosys is een complete vastgoedmodule binnen AccountView ontwikkeld, waarmee eigenaren en beheerders van vastgoed de totale vastgoedadministratie kunnen voeren, met als grote voordeel een volledige integratie met AccountView voor de nodige financiële grip!

Immosys vastgoed software

Lees op de website van Immosys meer over de modules 'Owner' en 'Manager' die uw AccountView omgeving voorzien van een volledige vastgoedadministratie met o.a. het moeiteloos prolongeren en indexeren van uw huren, het registreren van de onderhoudsafspraken, WOZ-waarden, budgetten, verzekeringen, verhuurbare eenheden, contracten, documenten, maar ook het inboeken van facturen met automatische btw-breuk en nog veel meer! website: www.immosys.nl

Assetti vastgoed beheer in de cloud

Assetti ondersteunt de volledige levenscyclus van onroerend goed, van aankoop tot overdracht. 

  • PortfoliobeheerAssetti biedt onmiddellijke toegang tot uw portfolio en vastgoedobjecten. Portfolio's kunnen eenvoudig aangemaakt en beheerd worden volgens uw behoeften en u kunt de prestatie van uw portfolio volgen. Met Assetti merkt u het verschil en richt u zich op de juiste vastgoedobjecten. Met één klik op de knop krijgt u alle informatie die u nodig hebt.
  • VastgoedbeheerAssetti is hét middel voor het ontdekken van essentiële, actuele informatie en voor het identificeren van verschillen in uw vastgoedobjecten. Met Assetti volgt en beheert u uw kapitaalgebruik en huurinkomsten, en het helpt u ook voordeel te halen uit uw vastgoedobjecten.
  • Vastgoedstrategie: Assetti biedt relevante, actuele gegevens, waarmee u in staat bent uw strategische informatie te beheren, de structuur ervan te begrijpen en de sterke en zwakke kanten van uw vastgoed en portfolio te communiceren. Assetti biedt u het middel voor grondige analyse en beheer van uw operationele en strategische besluitvorming.
  • Vastgoedtaxaties: Door de prestatie van individuele eenheden naar boven te halen uit hele sets portfolio's stelt Assetti u in staat om de factoren die invloed hebben op de waarde van uw portfolio op enig niveau te identificeren en optimaliseren, en om waardeveranderingen op te slaan in rapporten.
  • Financiële prestatie: Assetti levert alle relevante gegevens op een heldere en indrukwekkende visuele manier. Met de kritieke prestatie-indicatoren herkent u onbekende problemen, evalueert u uw inkomsten- en onkostenniveau en vergelijkt u actuele activiteiten met uw budget.
  • Vastgoedtransacties: Assetti maakt het eenvoudig om gegevens uit verschillende bronnen en serviceproviders te consolideren. U kunt foto’s bijvoegen en uw vastgoed visualiseren op een kaart. Met heldere gegevens krijgt u een beter overzicht van uw portfolio. Uiteindelijk resulteert dit in betrouwbaardere beslissingen en snellere transacties.
  • Beheer huurdersrelaties: Assetti biedt u essentiële KPI’s en helpt vastgoedmanagers om betrokken te blijven bij hun belangrijkste huurders. U kunt nu aantekeningen maken over uw contactpersonen en vooruit plannen, de behoeften van uw huurder begrijpen en langdurige, welvarende relaties met huurders verzekeren.

Partners

Het Laatste Nieuws

Nieuws van Visma

15 Jan 2018
Hoe kom je soepel en zonder teveel stress door de wettelijke controle heen?
12 Jan 2018
Opgeruimd staat netjes! Wist u dat uw werkplek invloed heeft op uw zakelijke uitstraling?
11 Jan 2018
De kans is groot dat jij net een nieuwjaarsborrel en een toespraak van je directeur achter de rug hebt. En zoniet, dan volgt die ongetwijfeld nog op korte termijn. Maar de boodschap voor het komend jaar komt bij lang bij alle medewerkers goed aan.

Vind Ons Op Facebook