Referenties Projecten

About Software heeft een groot aantal inrichtingen van projectadministraties gedaan. Hieronder een paar praktijkvoorbeelden.

Nuffic

Nuffic werkt al voor haar vestigingen in o.a. Rusland, Mexico, China, Vietnam, Zuid-Korea en Indonesie met de projectadministratie van AccountView. About Software heeft de implementatie volledig vanuit Nederland verzorgd, Lees hier de volledige case van Nuffic.

Being There - Een merk moet iets doen!

Being There is een reclamebureau voor mensen en merken die op een bijzondere manier aanwezig willen zijn. Het bureau bedenkt ‘verschijningsvormen’. De activiteiten lopen uiteen van radio- en tv-reclames tot PR, evenementen, internetprojecten en het verzinnen van nieuwe producten. Klanten zijn onder andere Unox, Ola, Bertolli, de Nederlandse Spoorwegen, CZ verzekeringen en niet te vergeten Sinterklaas. Being There opereert vanuit De Vondelkerk, een unieke en inspirerende locatie in het hart van Amsterdam.

Lees hier de volledige casebeschrijving.

Partners

Het Laatste Nieuws

Nieuws van Visma

15 Jan 2018
Hoe kom je soepel en zonder teveel stress door de wettelijke controle heen?
12 Jan 2018
Opgeruimd staat netjes! Wist u dat uw werkplek invloed heeft op uw zakelijke uitstraling?
11 Jan 2018
De kans is groot dat jij net een nieuwjaarsborrel en een toespraak van je directeur achter de rug hebt. En zoniet, dan volgt die ongetwijfeld nog op korte termijn. Maar de boodschap voor het komend jaar komt bij lang bij alle medewerkers goed aan.

Vind Ons Op Facebook