Referenties Non-profit

Om een beeld te krijgen van wat About Software voor u kan betekenen is het nuttig om naar organisaties te kijken die u voor zijn gegaan. U kunt ons altijd bellen voor een uitgebreide lijst van referenties die u aanspreken. Hier onder treft u een aantal casebeschrijvingen aan.

Panorama Mesdag

Panorama Mesdag draait zonder structurele subsidies: het museum moet daardoor stevig grip op de bedrijfsvoering houden. Een beperkte personeelsbezetting maakt het bovendien noodzakelijk om zo efficiënt mogelijk te werken. Met AccountView kan het allemaal, tegen een beperkte investering.
Lees hier de volledige casebeschrijving.

pmlogo.png

Nuffic

Nuffic werkt sinds 2008 voor haar vestigingen in o.a. Rusland, Mexico, China, Vietnam, Zuid-Korea en Indonesie met de projectadministratie van AccountView. About Software heeft de implementatie volledig vanuit Nederland verzorgd.
Lees hier de volledige case van Nuffic.

Partners

Het Laatste Nieuws

Nieuws van Visma

15 Jan 2018
Hoe kom je soepel en zonder teveel stress door de wettelijke controle heen?
12 Jan 2018
Opgeruimd staat netjes! Wist u dat uw werkplek invloed heeft op uw zakelijke uitstraling?
11 Jan 2018
De kans is groot dat jij net een nieuwjaarsborrel en een toespraak van je directeur achter de rug hebt. En zoniet, dan volgt die ongetwijfeld nog op korte termijn. Maar de boodschap voor het komend jaar komt bij lang bij alle medewerkers goed aan.

Vind Ons Op Facebook