Referenties Financieel

De financiele administratie is het hart van uw organisatie. AccountView helpt u de conditie van dit hart te controleren en tijdig afwijkingen te signaleren. Hier onder vindt u een greep uit ons ons klantenbestand.

Weekendje weg (Bookit Nederland)

Wie heeft er geen weekendje weg geboekt op www.weekendjeweg.nl ? About Software heeft de conversie van Exact naar AccountView uitgevoerd en de inrichting verzorgd. Lees hier de volledige casebeschrijving.

Stichting Notarieel Pensioenfonds

SNPF is het pensioenfonds voor de hele beroepsgroep van notarissen en kandidaat-notarissen. About Software heeft hier de implementatie verricht. Lees hier de casebeschrijving.

Combinations

Combinations is gespecialiseerd in de opkweek van uitgangsmateriaal voor warme en koude groenteplanten en een breed assortiment uitgangsmateriaal voor sierteeltproducten: pot- en perkplanten, (on)bewortelde stekken, tropische planten en snijbloemen. De huidige organisatie - met ruim negentig medewerkers in vaste dienst - heeft aparte afdelingen voor de opkweek van koude en warme groenteplanten, de opkweek van sierteeltproducten, de verkoop van zaden en stekken en een eigen afdeling voor de selectie en veredeling.

Lees hier de casebeschrijving.

Partners

Het Laatste Nieuws

Nieuws van Visma

15 Jan 2018
Hoe kom je soepel en zonder teveel stress door de wettelijke controle heen?
12 Jan 2018
Opgeruimd staat netjes! Wist u dat uw werkplek invloed heeft op uw zakelijke uitstraling?
11 Jan 2018
De kans is groot dat jij net een nieuwjaarsborrel en een toespraak van je directeur achter de rug hebt. En zoniet, dan volgt die ongetwijfeld nog op korte termijn. Maar de boodschap voor het komend jaar komt bij lang bij alle medewerkers goed aan.

Vind Ons Op Facebook