Projectadministratie

Wanneer uw organisatie te maken heeft met het voeren van projectadministratie, dan bent u bij AccountView en About Software aan het goede adres ! Nog nooit was het zo belangrijk om goede financiële grip te hebben op uw projecten. Urenregistratie, budgetteren, registratie van verplichtingen en volledige ingegratie met de financiële administratie zijn enkele kernwoorden in de oplossing van AccountView. 

Specialisme

Het implementeren van projectadministraties is een specialisme van About Software. Onze consultants zijn op het hoogste niveau gecertificeerd en hebben een uitgebreide praktijkervaring met een groot aantal projectadministraties, zowel in de profit als non-profit sector. Bent u benieuwd naar een oplossing voor uw specifieke situatie ? Bel ons op 070 - 7112255 voor het maken van een afspraak.

Case Nuffic

Nuffic werkt sinds 2008 voor haar vestigingen in o.a. Rusland, Mexico, China, Vietnam, Zuid-Korea en Indonesie met de projectadministratie van AccountView. About Software heeft de implementatie volledig vanuit Nederland verzorgd, Lees hier de volledige case van Nuffic.

 


 informeer mij over AccountView Projecten&Uren
 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.
 

Partners

Het Laatste Nieuws

Nieuws van Visma

15 Jan 2018
Hoe kom je soepel en zonder teveel stress door de wettelijke controle heen?
12 Jan 2018
Opgeruimd staat netjes! Wist u dat uw werkplek invloed heeft op uw zakelijke uitstraling?
11 Jan 2018
De kans is groot dat jij net een nieuwjaarsborrel en een toespraak van je directeur achter de rug hebt. En zoniet, dan volgt die ongetwijfeld nog op korte termijn. Maar de boodschap voor het komend jaar komt bij lang bij alle medewerkers goed aan.

Vind Ons Op Facebook