Wilt u meer informatie over Visma.net Advisor?
       Vul dan het onderstaande formulier in.

 Informeer mij over Visma.net Advisor
 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.
 

Visma.net Advisor

Een cloudoplossing voor de accountancypraktijk

Visma.net Advisor is een SaaS-oplossing voor urenregistratie, resourceplanning, voortgangsbewaking en declareren. Deze tool ondersteunt u bij de verandering van uw verdienmodel en optimalisatie van cliëntmanagement en helpt de efficiency en winstgevendheid van uw kantoor te verhogen.

Wat biedt Visma.net Advisor?

  • Inzicht - inzicht in de belangrijkste kengetallen en alle relevante informatie van cliënten, medewerkers, taken en documenten
  • Eenvoud - de intuïtieve  interface maakt het gebruik voor iedereen gemakkelijk
  • Flexibiliteit - eenvoudig inrichten op basis van de processen van uw kantoor
  • Effectiviteit - helpt u op het juiste moment aandacht te besteden aan de juiste zaken
  • Veiligheid - alle cliëntdata is versleuteld, wordt geback-upt en is altijd beschikbaar

Betere basis » Betere beslissingen » Hogere winstgevendheid

Workflow

Visma.net Advisor vormt de kerncomponent die alle financiële tools met elkaar verbindt en alle relevante gegevens van uw klanten op een centrale locatie bijeen brengt. Hierdoor kan iedereen binnen uw organisatie zijn taken en werkdag efficiënter indelen.

Unieke tijdsregistratie

De volledig geïntegreerde tijdsregistratie is speciaal ontwikkeld voor accountantskantoren. U registreert op basis van uren, transacties/aantallen of vaste prijzen. Per cliënt kunt u verschillende prijsmodellen hanteren. Facturatie is mogelijk op basis van aantallen en vaste tarieven, waarbij tevens de mogelijkheid bestaat om meerwerk te factureren.

Snel en eenvoudig uren registreren

Doormiddel van een start-stop-klok is het registreren van tijd nu nog eenvoudiger geworden. Zo kan eenmedewerker de tijdregistratie eenvoudig in zijn dagelijkse werkzaamheden opnemen. Deze stopwatch is vanuit elk venster in Advisor te benaderen.

Altijd, overal, via elk device

Visma.net Advisor brengt alle documenten, e-mailberichten en notities op een centrale locatie bijeen, zodat u altijd snel de informatie kunt vinden die u nodig hebt. Al deze gegevens worden in de cloud opgeslagen zodat u er altijd en via elk device toegang toe hebt. Visma.net is geoptimaliseerd voor tablets. Uiteraard maken wij voortdurend back-ups van uw gegevens.

Ongeëvenaarde monitoring

Visma.net Advisor biedt u inzicht in de voortgang van alle opdrachten. Vragen als: wat moet er gebeuren, door wie en wanneer moet het klaar zijn, beantwoordt Advisor voor u. Met flexibele checklists in Visma.net Advisor kunt u in één oogopslag zien wat iedereen moet doen en welke taken zijn voltooid. Met behulp van zoekfilters kunt u snel informatie over een specifieke taak of medewerker vinden.

Overzichtspagina klant

Alle klantgegevens zijn terug te vinden in één actueel overzicht. De geplande uren ten opzichte van de geschreven uren en de te factureren bedragen ten opzichte van de gefactureerde bedragen. Notities en documenten kunt u via Visma.net Advisor altijd online raadplegen. Een overzicht van de voortgang van de geplande taken staat ook onder elkaar. Oftewel, Advisor geeft u dagelijks inzicht in uw resultaat op cliëntniveau. 

Capaciteitsplanning

Visma.net Advisor biedt uitmuntende planningsmogelijkheden, zodat u ervan op aankunt dat er voldoende medewerkers beschikbaar zijn voor de uit te voeren taken. Visma.net Advisor biedt u transparant overzicht van de taakverdeling en de mogelijkheid om taken tussen medewerkers over te dragen.

Cliëntmanagement

In dit filmpje wordt kort uitgelegd wat Cliëntmanagement in Visma.net Advisor betekent.  

Een toekomstgerichte oplossing

Visma.net Advisor ligt aan de basis van onze dienstverlening aan de financiële sector. We werken het systeem maandelijks bij met nieuwe en verbeterde functionaliteit. Visma.net Advisor biedt integratie met AccountView-software.

Partners

Het Laatste Nieuws

Nieuws van Visma

15 Jan 2018
Hoe kom je soepel en zonder teveel stress door de wettelijke controle heen?
12 Jan 2018
Opgeruimd staat netjes! Wist u dat uw werkplek invloed heeft op uw zakelijke uitstraling?
11 Jan 2018
De kans is groot dat jij net een nieuwjaarsborrel en een toespraak van je directeur achter de rug hebt. En zoniet, dan volgt die ongetwijfeld nog op korte termijn. Maar de boodschap voor het komend jaar komt bij lang bij alle medewerkers goed aan.

Vind Ons Op Facebook