Accountancy

Vanaf de start van AccountView in 1987 is er een focus geweest op accountants- en administratiekantoren. AccountView heeft een grote groep accountants als gebruiker, waar onder de helft van de top-20 accountants. About Software heeft in de regio Den Haag zo'n 75 accountants- en administratiekantoren in haar klantenbestand. Omdat AccountView voor de kantoren van groot belang is voor de dagelijkse bedrijfsvoering kunnen ze rekenen op een uitmuntende service.

Digitaal Boekhouden

Voor het digitaliseren van de clientadministraties, waarbij het boeken zelfs sneller gaat dan vanaf 'papier' boeken en de kantoormedewerkers vanuit elke locatie kunnen werken heeft About Software eigen software ontwikkeld waarbij de gebruiker van de software in AccountView blijft werken, met alle voordelen van invoergemak en snelheid. Lees hier meer over deze unieke software of bel ons op 070-7112255 voor het installeren van een demonstratieversie.

Online samenwerken

Voor het online samenwerken met uw clienten kunnen wij u de volgende producten/diensten aanbieden:

  • AccountView Go en AccountView Online/CCB - online boekhouden
  • YOB - teleboekhouden

Bel Antoinette Kuijlaars of Wijnand Kabbedijk op 070-7112255 voor het maken van een afspraak om deze producten en diensten te bekijken.

XBRL en samenstelassistent

AccountView is de markt voortdurend een stapje voor. Op gebied van XBRL is AccountView al lange tijd actief en biedt een unieke propositie waarbij de verschillende XBRL aanvragen kunnen worden geinterpreteerd en ingevuld. Zo hoeven onderdelen die in meerdere XBRL-aanvragen zitten maar 1 keer te worden bekeken. De samenstelassistent is een prachtige aanvulling op uw AccountView-omgeving, waarbij een scala aan controles automatisch worden uitgevoerd. Uw aandacht gaat alleen naar de controles waar u nog naar moet kijken, de rest is pure tijdswinst en verkleint de kans op fouten. Het product kan samenwerken met het AccountView Werkprogramma.

Referenties en referentievideo

Bekijk hieronder de video van Sprangers van den Ende Accountants uit Den Haag. 

Wilt u meer informatie over een van bovenstaande producten?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen op korte termijn contact met u op.


 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.
 

Partners

Het Laatste Nieuws

Nieuws van Visma

15 Jan 2018
Hoe kom je soepel en zonder teveel stress door de wettelijke controle heen?
12 Jan 2018
Opgeruimd staat netjes! Wist u dat uw werkplek invloed heeft op uw zakelijke uitstraling?
11 Jan 2018
De kans is groot dat jij net een nieuwjaarsborrel en een toespraak van je directeur achter de rug hebt. En zoniet, dan volgt die ongetwijfeld nog op korte termijn. Maar de boodschap voor het komend jaar komt bij lang bij alle medewerkers goed aan.

Vind Ons Op Facebook